Hem Ljuva Hem Vardagsliv

Min helg hittills…

Av
den
17 december 2017

Söndag morgon och jag vaknar klockan… sex!!!? 😩
Nåja, det kan ju vara så att jag sov till halv tolv (!) igår och sen låg på soffan hela dagen, men ändå.

Det är iallafall lika bra att gå upp eftersom jag börjar jobba tidigt imorgon bitti och måste i säng i tid ikväll. Går jag upp redan nu lär jag ju vara trött i tid ikväll tänker jag.

I fredags efter jobbet gick Paulina och jag ner till affären och köpte hårfärg. Jag fyllde bara på mitt svarta men Paulina färgade rött och jag tycker att det blev riktigt snyggt!

Gjorde oss klara och sen gick vi ner till Ulle och Stefan för lite förfest.
Ulles vovve Alfons och ett av deras små marsvin. Hur söta?

Hamnade på krogen men kom hem i hyfsad tid och det var mer folk ute än jag räknat med så här helgen innan jul.

Tillbringade gårdagen i soffan som sagt. Det är verkligen sååå värdelösta att vara bakis! Man får ingenting gjort, man är galet trött och inget ens smakar bra.
Vi tog oss iallafall en promenad ner till pizzerian för att köpa med oss mat hem. Jag var duktig och beställde en kebabtallrik UTAN pommes trots att jag var galet sugen på pizza. Sen kan det hända att jag “råkade” smaka en bit salamipizza av Paulina…

Chattade med Simon och han hade fått hem sina nya snygga köksmöbler. Nåt liknande skulle jag kunna tänka mig och priset för hela setet var riktigt bra!
Påpekade att det såg lite tomt ut och några timmar senare fick jag fler bilder, då hade han varit på IKEA. 😛 Lite skillnad!

Det är så kul att Simon fått mitt intresse av att inreda och pyssla hemma “trots” att han är kille. Nu kan det låta lite som om jag har fördomar men till och med Simon vittnar om att han är den ende i sin umgängeskrets som överhuvudtaget bryr sig om hur det ser ut hemma. De andra är nöjda så länge de har en madrass på golvet i stort sett.

Nu ska jag ha en lugn tyst morgon här i soffan med datorn i knät och massor med kaffe och när det hunnit gå några timmar ska jag dra fram dammsugaren tänkte jag. Och alla golv ska skuras, toaletten rengöras. Ja, det är städdag som vanligt på söndagar.

Hoppas att ni får en fin och skön dag!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 162
  • 739
  • 403 035
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök