Mat, Bak & Recept

Min fredag = jobb, ny kyl & frys, Ikea och städ

Av
den
8 juli 2016

Klev upp halv fem imorse, efter ungefär 3 timmars sömn. Började jobbet klockan sju och slutade halv två.
Dan och Paulina väntade på mig utanför och vi åkte till Ikea där jag köpte lite korgar mm som inredning till vår nya kyl.

I tisdags ringde jag vår hyresvärd då vårt kylskåp glappade och listen hade gått sönder. Dagen efter kom min bästa vaktmästare hit och tittade och han beställde helt ny kyl och frys till oss! Wiiii!
Igår ringde de från Vatthammars och idag var det dags för leveransen. Jag jobbade ju men Simon och Paulina hjälptes åt att tömma och städa lite.

Där bakom städar man ju aldrig?! Och omålat var det också… ?innan

Fick foton skickade under dagen, haha, nyfiken ju!

Här är de, nya men ännu tomma. Isfack också minsann!nytt

Efter Ikeabesöket blev det en tripp till Dollarstore och sen var vi hungriga. Snabbmat stod på menyn och vi valde Max eftersom de har en “LCHF-burgare”. Helt ok!

20160708_150840

Paulina hade lagt in allt i kyl och frys men jag ville organisera själv så jag tog ur allt och ställde tillbaka. Sen började jag rensa ett skåp, och ett till, och ännu fler, tills jag var klar med ALLA skåp, OCH lådor!

Kylskåpet… tänk att man kan bli så glad över ett nytt kylskåp!fylld1

Kyl och frys
fylld2

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  ejmis

  9 juli 2016

  Vilken ordning du har!! Så är det INTE i vår kyl!!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 150
 • 739
 • 402 977
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök