Vardagsliv

Min fina dotter

Av
den
9 september 2011

Jag loggade in för att beställa hem Paulinas skolfoton och då fick man se en liten sneakpeak 🙂

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Gabriella

  9 september 2011

  Goa tjejen! :luv:

 2. Svara

  morsan

  9 september 2011

  :luv: :kiss: :angel:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 112
 • 787
 • 356 486
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök