Balkong Vardagsliv

Min altan 2012

Av
den
22 april 2018

Åhh, ni som följt mig ett tag kanske minns?
Året 2012 då min altan såg ut som ett växthus! Jag hade vunnit ett presentkort i en butik på nätet och jag köpte både fröer och lökar.
Sådär vill jag att min altan ska se ut i sommar också!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 62
  • 2 860
  • 406 665
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök