Musik

Mimikry & Raubtier

Av
den
16 oktober 2010

Idag vaknade vi sent med huvudvärk.
Eller… jag var uppe halv åtta imorse för att se till att pojkarna kom iväg till bussen mot Sthlm, men sen gick jag och la mig igen.
Vaknade med huvudvärk igen :sly: men efter några tabletter, kaffe och ett glas Resorb vaknade jag till liv, vid halv ett.

Vi hade en jättetrevlig kväll igår, tillsammans med Johnjohn, Tette, Sassa och Tommy.
Tack för det!

 

Jag filmade lite som vanligt…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Tette

  16 oktober 2010

  Tuuuusen tack mina vänner för en trevlig kväll! Puss

 2. Svara

  Sassa

  17 oktober 2010

  Tusen tack för en trevlig kväll 🙂
  Hoppas vi ses snart igen <3<3

  KRAMAR!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 77
 • 3 293
 • 398 635
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök