Foto Vardagsliv

Migränmorgon och hemma från jobb

Av
den
20 januari 2017

Vaknade nästan 45 minuter innan väckarklockan imorse, med jordens migrän! 😒
Pallrade mig upp och stoppade i mig medicin och la mig en stund igen för att medicinen skulle verka men.. inget hände. Jag var tvungen att ringa och sjukanmäla mig. Jag hatar att vara hemma från jobbet men ibland måste även jag inse mina begränsningar. Det går inte att ta sig iväg när man har så ont att man känner sig spyfärdig, och att dessutom sitta framför en dataskärm med migrän.

Det har varit lite mycket senaste veckorna, med Simons pappa som är allvarligt sjuk, oron och undran över Benjamin mm. Mycket som snurrar runt i huvudet, både dag som nattetid.

Tillbringade hela förmiddagen i sängen. Att ha det mörkt och tyst och bara vara stilla är det bästa.

När den värsta smärtan släppt mitt på dagen och Daniel satt med benen i kors tog jag mig ut på en promenad ner till affären. Rastade kameran på vägen dit, även snabbt fotograferade bilder på väg till affären kan bli fina.

Resten av dagen blir lugn och den ska tillbringas i soffan under en filt, hinkandes kaffe och te.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 225
  • 2 467
  • 406 535
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök