Hälsa & Livsstil

Migrän och sjukt barn

Av
den
16 mars 2009

Jag fick en migränattack igår kväll under tiden vi tittade på Wipeout.
Det började med att jag började se konstigt och sen domnade fötterna och läpparna bort. Fort i med en värktablett!!
Sen la jag mig i sängen och försökte vara fortsatt trevlig mot Jonas och Tette som var här och hälsade på, men det gick sisådär för jag somnade till hela tiden.
När Tette åkt la jag mig och Jonas hämtade Simon vid tåget.

Vaknade till halv sex imorse av att Paulina var ledsen. Jonas klev upp och gav skrikande valpar mat och bäddade ner Paulina i vår säng. Hon har jätteont i magen och blir hemma idag. Jag jobbar eftermiddag så Jonas får nog åka hem lite tidigare från jobbet så att hon slipper vara ensam.

Huvudet känns lite bättre idag men jag har fortfarande en skum känsla i skallen. Inte alls bra egentligen att sitta här framför datorn, men jag måste – jag har massor med jobb att göra!

Hoppas att ni får en fin dag!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 46
  • 1 752
  • 392 785
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök