Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Migrän och motion

Av
den
15 februari 2012

Idag har jag inte fått mycket gjort, konstigt nog…

Jag fick sovmorgon eftersom barnen hade studiedag och jag sov som en stock till halv elva. Plockade ihop lite här hemma och gick en långpromenad med vovvarna innan jag städade ihop lite.
Det känns sååå värdelöst att städa här hemma nu eftersom vi ska flytta om några veckor.

Jag hoppas att det blir av snart för jag vill verkligen flytta hem igen innan sommaren!
Annars tror jag faktiskt att vi avvaktar och flyttar i höst istället. Jag vill INTE bo i en skruttig evakueringslägenhet i sommar. Jag vill kunna njuta av vår altan, gräsmatan och vår lilla skogsdunge!

När Jonas kommit hem åt jag upp de sista alla-hjärtans-dag godisarna jag fick av min älskling och sen tog jag en lång powerwalk med vovvarna. Med musik i öronen var det riktigt trevligt.

 

Jag fick en släng av auramigrän, ögonen hängde inte riktigt med och det är sååå obehagligt!
Och det fins inget man kan göra, det funkar inte att se på tv, sitta vid datorn, surfa på paddan… Jag kan inte göra annat än ligga i sängen och blunda och det är så himla trist, speciellt när man inte är speciellt trött heller.

Nu känns det iallafall lite bättre och nu sitter jag på kontoret och dricker en kopp välling. Lite jobb väntar innan det är sovadags.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 114
  • 759
  • 430 791
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök