Vardagsliv

Midsommarafton

Av
den
24 juni 2017

I torsdags jobbade jag fulldag och när jags lutade halv fem kom Paulina och mötte upp mig i Borlänge för en vända på bolaget och lite handling. Jag kan lova att jag aldrig sett bolaget så urplockat! Jösses!

Jag försökte mig på att göra en fläta. Det gick sådär… 😁 Hur tusan gör man en fläta på sig själv, mitt på huvudet och bakåt!!?? Känns helt omöjligt!

Middagen bestod av kycklingburgare på McDonalds, utan bröd, inte så spännande, haha. Men den sena middagen hemma var desto bättre – jordgubbar med grädde! 💕

Haha Daniel älskar grädde men ser alltid ut så här när han får smaka lite! 😅

Fin solnedgång i torsdags kväll…

Igår, midsommarafton, fick jag sovmorgon ända till nio, såå skönt!

Städade ihop här hemma och väntade in Simon som kom med tåget från Stockholm. Han sällskapade med Johanna och Firat på tåget och tydligen hade de hittat bistron för han var inte helt nykter när han kom, haha.
Gick direkt ner till affären och köpte middagsmat. Fixade iordning fläskytterfile med pommes och bea till middag. Jag åt broccoli och vaxbönor till, jättegott!

Och se så uppåt min goa son var igår kväll medan jag och Paulina satt spiknyktra i soffan, haha! 😂

Ikväll blir det party för oss med däremot. Vi ska på 40-årsfest på krogen. 😛

Tyvärr är vädret inte med oss denna midsommar heller. Igår var det mulet och på kvällen började det regna och det har regnat hela natten och tydligen ska det regna konstant hela dagen med. Ovanligt?

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  24 juni 2017

  Momis lilla gorilla, så söt så! Ha så kul ikväll! pussis

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 160
 • 739
 • 403 024
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök