Av
den
30 juni 2021

Dagen innan midsommar fick jag min första dos Covid-vaccin och lite nervös för biverkningar var jag allt eftersom vi bokat entrèbiljetter till Furuviksparken på Midsommarafton men det gick så bra så och jag upplevde inga biverkningar alls.

Dags att fira Midsommar på Furuviksparken med denna blommiga flicka

Kråkor är faktiskt väldigt fina

Spännande att kika på kameler…

Hängande apor i mängder…

Lilla orangutagungen på väg in i sitt hus. Som en stor pälsboll…

Mamma(?) har ännu mer och längre päls

Paulina, jag och Noelle gick in i lilla aphuset när det plötsligt landar en liten apa på vagnen.

Paulina till djurskötaren som står en bit bort och sköter insläppet: “Haaallåå………. hallååååå… *hjälp*… haaallåååå ursäkta mig…. hallåååå… men… vad gör vi nu då?” 😂
Noelle: Coolt, närbild!
Mormor: Skrattar så jag nästan kissar på mig 😆

Djurskötaren kommer och hjälper till att flytta på apan 🙂

Noelle älskar kossor så de gick vi till flera gånger.

Tittar på getterna.

Lemurerna fick sig också några besök, mitt absoluta favoritdjur!

Vi köade ett tag för att komma in på akvariet.

Här låg det en orm lös och sov…

Det gäller att se upp så man inte kliver på något djur!

Kolla tungan!

Man ser en del av den lilla apan iallafall, haha!

Nu är det dags att lämna parken för i år, återkommer säkert nästa år igen.

Sååå söt midsommartjej äter kex

I bilen på vägen hem lånade jag Noelles blomdiadem

Stannade för middag på vägen hem…

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  30 juni 2021

  Jag vill till Furuvik!!!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 79
 • 764
 • 429 476
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök