Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Midsommar med Vanessa

Av
den
24 juni 2018

Vanessa kom redan i torsdags kväll då hennes mamma skulle jobba tidigt på fredag.
Vi var trötta allihopa så vi kurade ner oss i soffan och slog på en film och Vanessa somnade efter bara någon timme.

På fredag morgon vaknade jag av att Vanessa och Paulina stod och tittade på mig, haha. Dags att stiga upp!

Lek och bus en stund på morgonen medan vi förberedde oss 

Gjorde några “flätor” på Vanessa med en slags maskin jag har och så fick hon låna ett hårspänne med blommor som jag köpte till en Hawaiifest med jobbet för flera år sedan. Så midsommarfin!
Luggen som hon klippte av sig 😬 för ett tag sedan håller äntligen på att växa ut igen och tänderna som hon tappat håller på att bytas ut mot nya.

3 tjejer på bussen, roar oss med tungtricks. Framme i stan hittade Vanessa en nyckelpiga som fick följa med som sällskap en bit på vägen. Vi tog oss till Max för att få i oss lite mat innan vi skulle vidare på midsommarfirande.

Liten tjej som har svårt att sitta still!

Nu är vi framme på Lilltorpet och efter att ha köat i regn så ville Vanessa hoppa hoppborgar så vi ställde oss i kön. De hade ett riktigt bra system med kö och personal och en grupp barn fick hoppa i 5 minuter för att sedan ge plats åt ett gäng nya barn. Det blev aldrig så trångt och kaosartat som det annars kan bli när det är fritt fram vid hoppborgar.

Vanessa hittade några kompisar och de satte sig inne i logen för att se på en uppträdande trollkarl så Paulina och jag passade på att fika. Vanessa fick spela på chokladhjul och hon vann en chokladbit som hon fick till fika.

Solen kikade äntligen fram och vi gick runt lite på området, Vanessa var småhungrig så hon fick en varmkorv och sen var det dags att söka skydd för regnet igen. Det var verkligen växlande väder!

Vi var tvungna att hinna med sista bussen hem från Lilltorpet som gick redan klockan halv sju men vi hann precis med att se majstångsresningen.

Väntar på bussen… ❤❤❤
3 trötta tjejer kom hem, la oss i soffan och somnade till ännu en film.

Lördagen ägnades åt sminkning av både stor och liten, lek i parken och farmor gjorde vad en farmor ska, stekte mängder med plättar till lunch!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 164
  • 739
  • 403 040
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök