Balkong

Mattan har kommit och jag fortsätter att inreda balkongen

Av
den
11 maj 2020

Nu har jag äntligen fått hem min nya balkongmatta och vilken skillnad det blev!
Riktigt fräscht, mjukt och supermysigt!

Här är balkongen tömd och det kalla tråkiga betonggolvet skymtas.

Eftersom jag har lite utrymmesbrist i min lilla etta så fick jag skära till mattan i vardagsrummet men det gick ju också bra 😀

Balkonginredningen fick tillfälligt flytta in i vardagsrummet

Nu har jag lagt mattan på plats och ställt ut balkongmöblerna

Nu saknas det bara massor med fina växter och blommor och sen är balkongen så gott som klar och jag är mer än redo att tillbringa min sommar där!

Det är enkelt att lägga balkongmatta men det finns ändå några tips och tricks som kan vara värt att tänka på.
Visste du tex att man bör vara medveten om att en altan- eller balkongmatta både kan krympa och svälla något?
Därför bör man beställa 5-10 cm mer matta än vad man behöver till sin golvyta. Du kan grovskära din utematta direkt när du lägger den om så behövs, men vänta tills det har gått 4 veckor innan du gör den slutliga tillskärningen för att ta hänsyn till mattans krymp- och svällmån.

 

Jag återkommer med fler bilder på min gröna balkong senare!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 81
  • 749
  • 429 926
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök