Hälsa & Livsstil Mat, Bak & Recept Vardagsliv

Matlådor i mängder och solsken med blåst

Av
den
2 april 2018

Jag vaknade redan strax efter sex imorse. Jag hade kunnat somna om men eftersom jobbet kallar imorgon så är det lika bra att gå upp i tid redan nu så att jag är trött ikväll.

Satt i sängen med datorn, mängder med kaffe och en gosig hund i några timmar innan jag tog ett bad och gick ut med Daniel. Åt frukost och sen tog jag tag i matlagningen.

Lagade storkok av både korvstroganoff med ris och spaghetti med köttfärssås, det blev en hel del matlådor som jag kan frysa ner. Problemet är att vi knappt har plats i frysen så jag vet inte hur jag ska lösa detta just nu 😆

Under tiden färgade jag håret och målade naglarna och senare idag ska jag klippa mig lite, sen är jag redo för 4 arbetsdagar innan nästa helg. Vilket lyx egentligen med två “kortveckor” på jobbet!

Vi var nyss ute en sväng och tanken var att vi skulle gå en långpromenad men det blåste isvindar så vi vände om efter en bit och kaffet får drickas upp i soffan istället. Hittade några knoppar och solen sken så hade det inte varit för den kalla blåsten hade jag lätt kunnat vara ute längre.

Nu ska kaffet drickas upp och sen ska jag ännu en gång ställa mig vid spisen och laga mat. Nu är det dagens middag som ska lagas, kött med potatis (potatisgratäng till Paulina) och stekta färska champinjoner med stekt lök.

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  2 april 2018

  Även om våren är sen så börjar man känna lite vårkänslor och det är lite roligare att fixa och ordna. Så gott med matlådor som man bara kan värma 🌼

  • Svara

   saija

   7 april 2018

   Jaa bara att det är ljusare gör det så mycket skönare och dagarna känns längre. Matlådorna är perfekta att ha när middagen dagen innan inte passar att ta med och jag har inte råd att äta ute speciellt ofta så det är perfekt att ha 🙂

 2. Svara

  mamma

  3 april 2018

  Lite enahanda tycker jag allt att dina matlådor är, men äter du dem så är de ju okej…bara två sorter på hur många dagar??? Imorgon ska jag åter koka en soppa, storkok, så jag är inte så annorlunda. Det blir vitkål rotsaker och kryddig korv. Puss

  • Svara

   saija

   7 april 2018

   Haha de är bara i reserv för de dagar jag inte har något att ta med. Ibland passar ju inte gårdagens middag att ta med i matlåda och ibland äter jag inte annat än en macka till kvällen så det är mest för att slippa köpa färdiga matlådor. Puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 32
 • 741
 • 429 280
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök