Vardagsliv

Massor med jobb, bowling, jobb igen, väder, röksug, jobb, hopp och sol

Av
den
15 juli 2018

Ja det sammanfattar väl de senaste veckorna ganska bra.

Efter mina 4 semesterdagar när jag var och hälsade på Simon i Sthlm så har jag jobbat, jobbat och jobbat. Och nej, det känns inte ett dugg jobbigt när “alla” andra vinkar av en för att gå på 4 veckors semester! *ironisk*

Fick en fin blomma av chefen när hon gick på sin semester så den sitter jag och tittar på när jag jobbar.

Förra helgen gick jag och Paulina ut en sväng. Vi tog oss till Kingen och som vanligt rusar vi in på toa det första vi gör och när jag sitter där med byxorna nere så ringer det och Simon undrar varför jag inte ens hälsar.
???
När jag öppnar dörren (jo, jag drog upp byxorna först) så står han där. Skitunge som inte ens säger till mamma att han är i stan!

Satt på Kingen ett tag tillsammans men sen blev vi rastlösa så jag och Paulina gick till bowlingen, vi lär ju passa på nu under sommaren då de har gratis inträde och till och med gratis bowling!

Jäklar vad bra det gick för mig i början, strike efter strike ett tag, men i takt med alkoholintaget gick det sämre och sämre, haha.

Simon och Malva kom också till Bowlingen och vi hängde i uteloungen tills de stängde.

Veckan som kom bestod i ännu mer jobb och så mycket mer än så varken hinner eller orkar jag med på vardagarna.

I fredags kväll åkte vi in till stan för att hedra en vän och hans familj. Han har varit med om en tragisk olycka och svävar mellan liv och död.

Rökningen då?
1 månad nu!
Jag ska erkänna att jag fuskade när vi var ut förra fredagen men jag tog bara 3-4 bloss och det smakade verkligen INTE gott! (Undrar varför det fortfarande luktar så gott för??)
Sedan dess har jag inte tagit ett enda bloss så det räknar jag faktiskt  inte ens med…

I veckan var det så häftiga moln ute, eller de kunde knappt kallas för moln. Svårt att få med på foto men det såg ut som om någon målat med vattenfärger på himlen.

Rätt häftigt egentligen att se vilken skillnad det kan vara på molnen på bara en dag.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  16 juli 2018

  Puss älskade duktiga dotter!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 1
 • 2 467
 • 403 815
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök