Vardagsliv

Marsväder och längtan efter värme

Av
den
17 mars 2019

Åhh vad less jag är på det här vädret! Sol och takdropp ena dagen för att nästa dag vara snöstorm!
Kolla bilden längst ner, för 5 år sedan var det 15 grader varmt i Falun! 

Jag funderar på att boka en resa utomlands snart, jag behöver verkligen en rejäl dos D-vitamin! ☀☀☀

Veckan har rusat fram som vanligt och det har varit fullt upp. Simon och jag har varit till Ikea och shoppat lite och jag fick en ny större bordsskiva.
Och så försöker jag låta bli socker/kolhydrater (igen) så en hel del matprepp har stått på schemat. Skönt att ha allt färdigt i kylen, matlådor till lunch och små lådor med små bitar av ost, ölkorv och oliver till snacks.

Gårdagen var seg och tillbringades mestadels i soffan av naturliga själ. Idag har jag varit mer produktiv, söndag = städdag. Nu ska jag bara kila ner till Willys för att snabbhandla och skicka tillbaks ett paket, sen är det kväller.

Imorgon ska jag på konferens/teammöte med jobbet och samtidigt har vi sjukt mycket ändringar som behöver göras så det blir en hektisk start på veckan.
Bäst att vila nu alltså!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 193
  • 1 854
  • 401 083
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök