Humor, Skoj & Tänkvärt

Måndagshumor!

Av
den
27 mars 2017

En kvinna berättade om hur hon kom hem full en kväll och försökte spela smart inför sin man.

”Häromkvällen fyllde min väninna år och jag följde med ut för att ha en riktig helkväll med vårt kompisgäng. Så som vi gjorde förr i tiden innan alla skaffade man och barn. Jag kysste min man på kinden och lovade att jag skulle vara hemma innan midnatt.

Timmarna gick och mer än några ett par drinkar slank väl ner, och ett och annat glas vin. Innan jag visste ordet av så var klockan nästan tre på morgonen. Krogen stängde och jag insåg det var dags att åka hem! Vid det här laget ska jag väl erkänna att jag var ganska packad…

Precis när jag kom hem så satte gökuret i hallen igång och gala tre gånger. Jag insåg att min man antagligen skulle vakna till och inse att klockan var tre på morgonen så snabbt som attan så gol jag nio gånger till så att han skulle tro att klockan var tolv.

Jag var faktiskt ganska stolt över att jag varit så snabbtänkt fast jag var stupfull. Jag orkade inte ta en konflikt med honom om något så fånigt. Jag hade ju bara glömt av tiden!

Nästa morgon frågade min man vilken tid jag hade kommit hem. Jag svarade vid midnatt. Han nickade och fortsatte att göra kaffe. Jag hade klarat mig!

När han var klar med kaffet satte han sig vid bordet och sa, ”Vi behöver ett nytt gökur.”

Jasså, sa jag. Varför då?

”Jo, igår natt gol göken tre gånger, sedan sa den ”Oh Shit!”, gol fyra gånger till, fnissade, gol tre gånger till, slog i väggen, gol två gånger för att tillsist ramla över vardagsrumsbordet och lägga av en ljudlig fjärt.”

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 171
  • 2 490
  • 403 063
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök