Vardagsliv

Mamsen på besök i Sthlm

Av
den
10 augusti 2017

Jag har snott lite foton från mammas besök i Stockholm där hon bland annat hälsade på Simon, moster Tette mfl. Mest för att det är värt att spara. Dels är det första gången mamma åker till Simon i Stockholm men även för att det är skoj att Simon och Tette setts nu i vuxen ålder.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 91
  • 749
  • 429 960
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök