Livet som farmor och mormor

Målning både här och där

Av
den
1 februari 2014

Igår åkte Simon och jag upp till Rusta och Jysk tillsammans. Han hade fått ett ryck och ville piffa till lite inne på sitt rum. Han köpte både färg, lakan, hyllplan, en lampa, väggdekor, täcke och kuddar mm.

På eftermiddagen hämtade vi Vanessa på dagis. Handlade lite på hemköp och BR Leksaker innan vi åkte hemåt och väl hemma så plockade vi fram färgerna som vi köpt på BR.
Kanonbra färger! Lätta att måla med och lätta att greppa för små barnhänder, 39:- för 4 färger.

 

Vanessa hjälpte till med maten, kycklingwok, och hon åt nudlarna med god aptit, resten var nog lite starkt kanske så hon fick även lite pannkaka. Kanske passar en 2-åring bättre :mums:

vanessa_lagar_mat
Efter maten tittade vi på när Simon målade på sitt rum.
Vanessa har lärt sig en ny mening: -Vad gööör du? och den används väldigt flitigt, haha!

Simons “snygga” vägg bredvid datorn har använts som anteckningsblock och även hans kompisar har lämnat spår efter sig :ehum: Nu blir den iallafall röd, betydligt snyggare (tycker jag)
simon_nessa_malar

Idag ska vi, Simon och jag, åka ännu en vända till Rusta för att köpa svart färg. Just nu består väggarna i hans rum av 3 färger, svart, grått och rött, och det gråa är riktigt fult så vi målar över det med svart istället. Vi ska även försöka få tag i en slagborrmaskin så att vi kan få upp hans nya tavellist och så ska vi skruva upp hans nya svarta rullgardin.

Men innan dess ska kaffet drickas upp och så ska jag hinna städa ihop lite. Såå…Bye…

Taggar

30 januari 2014

2 februari 2014

LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 42
  • 749
  • 352 556
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök