Målarböcker

Målat unicorns i “Worlds Within Worlds”

Av
den
28 september 2021

Dra i spaken för att se före och efter

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  29 september 2021

  Åhh vad fint 🤗 Vad duktig du är att måla 👍🏼🤗
  Kram 💕

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 59
 • 761
 • 418 708
 • 2 514
 • 8
 • 3 235
Sök