Målarböcker

Målat skorna i “Worlds Within Worlds”

Av
den
20 september 2021

Den första bilden jag målade i (numera) favoritboken Worlds Within Worlds av Kerby Rosanes

Pennor: Faber Castell Polychromos
Bakgrund: Distress Ink

Dra i spaken för att se före och efter

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 84
  • 3 293
  • 398 719
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök