Målarböcker

Målat glasbubblor i “Worlds Within Worlds”

Av
den
12 oktober 2021

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  12 oktober 2021

  Vad duktig du är att måla, det blir så himla fina bilder 🤗
  Kram

  • Svara

   Saija

   13 oktober 2021

   Tack! Det är superkul och mer pillrigt än man kanske tror 🙂

 2. Svara

  mamma

  13 oktober 2021

  vilket pill! och snyggt blev det, hoppas du inte få ont i axlarna bara, glöm inte sträcka på dig emellanåt. puss

  • Svara

   Saija

   13 oktober 2021

   Jag orkar bara måla 1-2 timmar i taget men ja, lite pausgympa skulle ju inte skada 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 174
 • 1 711
 • 395 937
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök