Vardagsliv

Målar och tapetserar

Av
den
2 oktober 2011

Idag är det en perfekt inne-pysslardag. Det regnar och är grått och trist ute.

När vi vaknat och fått i oss frukost åkte vi till Rusta för att byta färgen vi köpte. Jag ångrade mig, jag ville ha nougatfärgen ändå. Jag tror det svarta trädet gör sig bättre till en ljusare vägg.

Nu har vi målat 2 lager men vi måste nog smeta på ett tredje för att det ska täcka ordentligt.
Hittills är jag supernöjd med färgen!

Målar även sängramen i samma färg, jag gillar inte träfärgen.

Jonas har slitit ner den gamla fondtapeten så efter att vi målat sista omgången ska tegeltapeten upp.

Sen ska vi borra upp stålvajern och jag ska stryka gardinerna som ska upp på den.

Det är nog allt vi kommer att hinna med idag för någonstans mitt i måste vi hinna med en middagspaus också. Idag serveras det tacos – mmmmm….

Kanske, förjoppningsvis, hinner vi röja kablar bakom tv-bänken också. Jag måste ha Jonas hjälp till det för jag har ingen aning om vad som är vad, vad som ska vara kvar och vad jag kan ta bort.
Lådorna längst ner i tv-bänken ska tömmas så att vi kan stoppa in “överblivna” kablar där. Då kan vi få in bänken ända mot väggen.

När allt sånt är klart ska trädet målas och jag ska röja och damma alla skåp och lådor.
Sen måste jag ta tag i städskåpet i badrummet och storstäda hela badrummet, skura riktigt rent och organisera lite.
Ja, nog finns det att göra allt! 🙂

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  catja

  2 oktober 2011

  Tror du verkligen gjorde rätt i att byta färg. Är så sugen på att få i ordning här men tiden är alltid så knapp. Det roliga är att man med små medel kan ändra så ett rum får helt nya egenskaper och utseende. Gäller bara att vara lite ‘fiffig’. Hos mig är det stora projekt och renoveringar då vi bor i en betongbunker. 🙁 Det går framåt men saktaaaaa. Ska bli kul att se ditt rum sedan. Hoppas du lägger ut bilder. Älskar före- och efterbilder. Man blir så inspirerad.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 13
 • 1 771
 • 432 060
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök