"Jobbigt" Vardagsliv

Lunchmys i solen

Av
den
22 maj 2018

Min arbetsplats, ja iallafall nånstans där inne 🙂

På lunchen brukar jag passa på att gå ut och sätta mig, det finns parkbänkar en bit bort och där är det perfekt att sätta sig och äta sin lunch.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 219
  • 2 467
  • 406 437
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök