Vardagsliv

Lunch på stan och oväntat besök

Av
den
14 september 2013

Igår åkte Tobbe och jag in till stan och lunchade med hans moster Marre på Piacetto. Åt en jättegod focaccia med rostbiff och ost.

Åkte runt lite, hämtade paket och handlade innan vi åkte hemåt.
Köpte bland annat ugnsrengöring så idag måste jag verkligen ta tag i ugnen! Hur tusan kan en ugn bli så himla skitig?? Idag ska den iallafall bli skinande ren är det tänkt.

Sent igår kväll fick jag ett samtal av mamma som frågade om vi bjöd på en kopp kaffe!?!? Öhhh vad gjorde hon här, i Falun, sent på kvällen?
Det visade sig att de hade kastrerat sin honkatt tidigare på dagen, hos veterinären i Ludvika, men katten ville inte vakna upp ordentligt ur narkosen så de fick åka till djursjukhuset i Falun akut med henne. Håller tummarna för att allt går bra med kissen!

Idag ska jag, förutom att rengöra ugn, gå på en långpromenad och mata katt, tvätta lite och SLAPPA. Skönt med helg!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 34
  • 804
  • 350 317
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök