Hälsa & Livsstil

Lunch igen…

Av
den
4 augusti 2011

Idag blev det lunch på CafeVi3, jag får väl passa på nu när jag kan, medan jag fortfarande jobbar. Sen när jag blir student får jag väl leva på nudlar…

Kroppen mår skit idag, ganska väntat efter gårdagens heldag på jobbet. Fick en sväng av migrän igår kväll också så det blev tidig kväll för min del.

Imorgon är jag ledig och då ska det städas hemma och designas hemsidor.
Jag ska bygga en hemsida åt en kennel i Borlänge och så ska jag fortsätta med min sida. Färgerna på layouten ska bytas ut. Velmaja ja….
Men jag vill nog hålla mig till gråskalor trots att det kan verka kallt och tråkigt men jag tycker att foton mm framhävs snyggare då. Haha….
Och sen ska jag bygga in mina andra sidor i designen. Sidorna om vårt bröllop, vovvarna, min designsida mm.
Fördelen är att jag kan ha egna sidebars (menyer) till mina undersidor och det blir lättare att hitta samt lättare för mig att ha allt samlat på ett ställe.
Ja ni får helt enkelt se när det börjar bli klart! 🙂

Jonas fick åka iväg på lite jobb idag men han borde komma hem snart. Då ska han väl fortsätta leta bil.
Vår Saab har pajat ihop helt! 🙁
Så vi måste leta efter en billig andra bil som vi kan ha under hösten och vintern, tills vi kan laga alla fel på Saaben.

Ni då? Har ni semester ännu eller har ni börjat jobba?
NU skulle man ju ha semester…. vilket väder!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 27
  • 787
  • 356 128
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök