Produkttester

Lumene V-shape serum från serien Nordic Bloom

Av
den
3 april 2021

I samarbete med Lumene har jag fått prova Anti-wrinkle & Firm Moisturizing V-Shape Serum.

Detta kliniskt testade återfuktande mirakelserum hjälper omedelbart till att definiera ansiktsdragen och ger huden ett fastare, jämnare och mer strålande utseende. Produkten hjälper till att minimera framträdandet av linjer och rynkor och gör att huden ser fastare ut vid kontinuerlig användning. Den lystergivande och lätta formulan är berikad med vårt innovativa Nordic Berry Pre-Retinol -komplex, patenterade quercetinrika nordiska lingonextrakt samt röda alger. Vegansk.

Användning:
Applicera på ansikte och hals efter rengöring och före din dag- eller nattkräm.

 

Mitt betyg:
Jätte skön och återfuktande. Går snabbt in i huden och har en behaglig mild doft.
Endast använt 1 vecka så svårt att bedöma antirynkeffekten men det känns som den stramar lite vid appliceringstillfället.

 

Med koden 20NB får du just nu 20% på hela Lumenes Nordic Bloom Serie hos Lyko.se.
Gäller till om med 31 Maj 2021.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 163
  • 2 490
  • 403 036
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök