Produkttester

Lumene Nordic C Day Fluid Mineral SPF30

Av
den
10 juli 2021

I samarbete med Lumene och Buzzador har jag fått testa Lumene Nordic C Day Fluid Mineral SPF30.

Denna lätta, flytande dagcreme innehåller C-vitaminrika vilda nordiska hjortron som ger huden en strålande lyster. Därtill ger den dagligt naturligt mineralsolskydd mot UVA/UVB-strålning (SPF30) med hjälp av innovativ zinkoxid utan nanopartiklar. Den veganska formulan är lätt att applicera och absorberas helt samt passar alla hudtyper. Innehåller upp till 91 % ingredienser med naturligt ursprung.

 

Mitt betyg
Krämig och täckande med god lite svag citrusaktig doft.
Krämen känns ganska oljig och fet men går in relativt bra i huden trots det. Jag har själv kombinationshy och skulle därför välja en annan produkt. Jag gillar dock verkligen att den har både spf och c-vitamin.
Ett stort plus är att den skimrar så den ger ett väldigt fint glow.
Priset ligger runt 250 kr för 50 ml och det är för mycket för min plånbok.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 189
  • 1 854
  • 401 065
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök