Vardagsliv

Lugn och skön lördagsmorgon

Av
den
11 juni 2016

Vaknade med huvudvärk imorse och efter 2 tabletter är det lite bättre även om det fortfarande känns. Kanske inte så underligt efter de senaste dagarnas känslomässiga berg- och dalbana…?

Har iallafall ägnat dagen hittills åt en del “måsten”, mestadels vid datorn. Skönt att fixa klart så mycket som möjligt innan den första arbetsveckan drar igång.
Regnet öser ner ute och det är kallt och ruggigt.

Resten av dagen får nog fortsätta i samma anda, morgonrock på, mys i soffan, lite datatid och lite senare mys med bästa vännen.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 203
  • 1 854
  • 401 318
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök