"Jobbigt" Vardagsliv

Lucia på jobbet

Av
den
16 december 2019

I fredags gick vi det traditionella Luciatåget på jobbet och lussade för telefonisterna. Jag var ren/hjort/bambi i år igen, jag trivs bra i mina horn och normala mörka kläder, däremot så sminkade jag mig en del.

Vi driftare, coacher, kapare förbereder oss för fullt. Det ska kläs på, sminkas och förberedas fika för alla

Jag som “ren” (är inte säker på vad jag egentligen var)

Hela gänget efter att vi lussat och sjungit för alla på jobbet

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 44
  • 1 752
  • 392 751
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök