Produkttester Webbigt

L’Oréal Beautyboard

Av
den
5 november 2017

Jag har fått mina första 2 produkter från L’Oréal Beautyboard och nu har jag hunnit testa.


Elvital Phytoclear Anti-dandruff Soothing Shampoo

* Upp till 100 % synligt mjällfritt hår
* Motverkar att mjäll kommer tillbaka
* För ett mjukt och medgörligt hår fullt av glans

Elvital Phytoclear lugnande mjällschampo är särskilt framtaget för torrt hår med tendens till mjäll. För första gången har L’Oréals laboratorier kombinerat 3 essentiella oljor (teträd, lavendel och bergamott) med Octolamine. Formulan utan silikon rengör hår och hårbotten, gör hår och hårbotten upp till 100 % synligt mjällfria, motverkar att mjäll kommer tillbaka samt balanserar hårbotten. Håret blir mjukt och fullt av glans och vitalitet. Tynger inte ner håret och ger det en härlig doft.

“Jag gillade produkten för att håret verkligen kändes rent och lent efter tvätt. Att den har egenskaper som håller mjäll borta är ett stort plus! Doften direkt ut förpackningen var ingen höjdare, jag tycker inte speciellt mycket om lavendeldoft, men när håret torkat så doftade det gott ändå!”

******************************************************************

LSC Revitalift Laser SPF20 50ml

Anti-rynkedagcreme
Passear dig som är 40+ och önskar få en anti-rynkedagcreme. Gör huden fastare och definierar konturerna. Revitalift Laser är berikad med hyaluronsyra och Pro-Xylane™. Den bidrar till att huden blir fastare och rynkor reduceras.

“Superskön formula och doftar gott. Den sjunker in snabbt och känns inte kladdig efter att den torkat in en stund. Om den reducerar mina rynkor får framtiden visa!” 😜

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 153
  • 950
  • 430 591
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök