Djurliv

Lördag och fullt upp

Av
den
29 mars 2014

Vaknade ganska tidigt imorse… Solen skiner och klarblå himmel väntar!

Redan vid niotiden imorse var det så här varmt i solen! (ignorera de superskitiga fönstren!)
1

På väg till Willys, handlar lite…
2

Hämtar paket från Gymgrossisten, Apoteket och Bluefox. Går hem och hänger tvätt, dammsuger, skurar golven och röjer undan lite allmänt.
3

Äter en smoothiefrukost och slänger i svart färg i huvudet.
4

NU är det ÄNTLIGEN dags att trimma Maxi!
5

Tihi, lite skillnad va? Sååå skönt, både för honom själv och mig!
6

Några kilo lättare kille springer runt på gården och leker
7

Kvällsbadar båda pojkarna och sen mig själv efter att ha slängt i lite rosa hårfärg i huvudet
8

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 189
  • 1 854
  • 401 065
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök