Vardagsliv

Lördag och besök

Av
den
28 mars 2016

I lördags fick vi besök. En av mina bästa vänner, Milo, och hennes nya pojkvän kom och hälsade på. ?
Jag var lagom bakis och ganska seg men vi hade ändå en mysig eftermiddag tillsammans, käkade tacos och hängde i soffan och spelade tv-spel.

Milo och Nick sov över hos oss så jag och Dan åkte till honom och sov (lite platsbrist). Vi hann hem på söndag morgon för att krama dem hejdå innan de åkte hemåt mot Trollhättan.

lordag

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 240
  • 2 467
  • 406 573
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök