Produkttester

Loppi Blogbag – Recensioner

Av
den
15 oktober 2016

– Colgate Tandkräm
Colgate Smiles kids 0-5 är en tandkräm speciellt framtagen för de minsta, med ny mild smak med anpassad fluornivå. 

 • Perfekt till Vanessa, trots att hon snart fyller 5, men jag kan erkänna att även jag gillar barntandkrämer då de är mildare i smaken.

20161008_144619

*******************************************

 – Palmolive Barntvål
Magic Softness härlig skumtvål direkt från pumpen  med en ljuvlig äppeldoft, som gör det så mycket roligare att tvätta händerna. En banbrytande innovation inom handtvål, som ger skum direkt från pumpen tack vare den unika pumpfunktionen. Berikad med fuktgivande ingredienser och efterlämnar en otroligt mjuk känsla. 

 • Älskar! Det är så himla mysigt när det kommer ut skum och doften är underbar! Vanessa testade när hon var här i söndags och tyckte att det var kul med skummet.

20161008_144629

*******************************************

– Yoplaits Safari
Yoplaits Safari är den kalasgoda yoghurten som gör varje dag extra rolig för nyfikna och leksugna barn i alla åldrar. Släta, lena och riktigt smarriga smaker, helt utan fruktbitar, att fylla på spralldepåerna med. Safari fruktyoghurt kommer i multipack bägare (6x125g) i tre olika varianter; Safari Djungel (Jordgubb, hallon), Safari Äventyr (Päron-Vanilj, Hallon) och Safari Expedition (Jordgubb, Hallon, Päron-Vanilj).

 • Här hemma har vi alltid gillat Yoplait yoghurt för de goda smakerna men framförallt för att man slipper fruktbitarna.

20161008_144614

*******************************************

– Neutral
Neutrals tvättmedel är särskilt utvecklat för känslig hud tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Tvättmedlet rengör och tar bort fläckar effektivt redan vid 30 grader. Finns för både färgade och vita textilier.

 • Jag tycker ju att det är lite tråkigt med tvättmedel utan parfym men tvätten känns ändå ren och fräsch.

20161008_144646

*******************************************

 – Comfort
Sköljmedlet Comfort Sensitive är parfymfritt och extra milt mot känslig hud. Det är dermatologisk testat och rekommenderat av Astma- och Allergiförbundet. Comfort Sensitive vårdar dina kläder och lakan samt gör dem härligt mjuka och fräscha! 

 • Samma här, jag vill att sköljmedlet gör så att tvätten doftar gott, så den här passar inte riktigt här hemma men jag kan tänka mig att den är bra för extra känsliga personer eller små barn som man inte vill utsätta för starka dofter.

20161008_144638

*******************************************

 – Old El Paso™
Old El Paso™ utvecklar nu sitt mexikanska sortiment genom att lansera en minivariant av sin populära mjuka båtformade tortilla Stand ’N’ Stuff™. Nya Mini Stand ´N´ Stuff™ är ett praktiskt och gott alternativ för alla som vill äta god tortillas men i litet mindre format. Den nya minivarianten gör Old El Pasos mexikanska sortiment ännu mer spännande. Mini är ett bra alternativ för barn under Taco-kvällen men också för övriga familjemedlemmar då den tack vare sin storlek ger nya spännande sätt att äta tacos på. 

 • Vi åt tacos igår kväll med Dansbarn och de tyckte att storleken var bra. Jag testade också men tycker nog mer om de “vanliga” båtarna, som jag för övrigt älskar och nu för tiden är de de enda bröden vi har till tacos. Men som sagt, för barnen är de perfekta!

20161008_144545

taco

*******************************************

– Folksam
Folksams barnkit är ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Den innehåller diverse bra att ha grejer såsom: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm. 

 • Dan har redan fått användning för kitet då han behövde plåster. Ett bra kit att ha i bilen, sommarstugan eller båten!

20161008_144532

*******************************************

– Storytel
Välj bland tusentals titlar! Upplev kittlande maktspel, ångande passion, träget polisarbete eller roliga barn-/ ungdomsböcker. Med Storytel får du tillgång till tusentals ljudböcker direkt i mobilen och många kan du även läsa som e-bok. I LOPPIblogbag får du 30 gratis dagar med Storytel! 

 • Jag är ju inne i en riktig läsperiod och Storytel är perfekt att ha i mobilen! Däremot kan jag tycka att det är lite synd att man inte kan läsa direkt på datorn. På jobbet läser jag gärna mellan samtalen när det är lugnt men jag hade gärna läst på dataskärmen då. I övrigt är Storytel riktigt bra då det finns både böcker att läsa och lyssna på. Något dyrt för min smak dock.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 160
 • 739
 • 403 024
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök