Foto

Livet utan kamera…

Av
den
3 juni 2012

… är trist!

Jag har sålt min Nikon Coolpix P7100 och den skickade jag iväg i torsdags. En ny kamera är beställd och jag HOPPAS att den kommer imorgon!

Det blev en Panasonic Lumix GF3 med en G 14/2,5 Pancake från Cyberphoto

Panasonic DMC-GF3

GF3 är en spegellös systemkamera i riktigt liten modell. På GF3 har man bantat bort möjlighet till sökare och extern blixt och de flesta externa kontroller för att få ner storleken. Den har dessutom bl a förbättrad autofokus och förbättrad bildbehandling/brushantering mot sina föregångare. Några grundläggande egenskaper:

 • 13-megapixels Live MOS sensor i 4:3-format och processorn Venus Engine FHD
 • Vid lanseringen marknadens minsta och lättaste systemkamera
 • Världens snabbaste autofokus för systemkamera
 • 3,0” LCD-skärm med 460.000 bildpunkter
 • Menyhantering med touch screen, även möjlighet till fokusering och avtryck via skärm
 • Filmning i full HD 1920×1080/50i eller HD 1280×720/25p (PAL)

Åhh vad jag hatar att vänta på saker, jag vill ju ha den NU!!!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  3 juni 2012

  Varför har du sålt din kamera och köpt en Kramisar

  • Svara

   Saija

   3 juni 2012

   Jag ville ha en mindre kamera med utbytbara objektiv 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 81
 • 764
 • 429 490
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök