Länkar & Shopping

Lite “underverk” säljes

Av
den
1 september 2014

Försöker sälja lite av Paulinas bh;ar och en bikini, oanvända naturligtvis. Hon har testat att beställa från flera olika ställen på nätet men allt är för smått trots att hon mätt och donat. Inte lätt att ha stora boobisar :oki:

Annonserna ligger ute på Citiboard, klicka på bilderna för att komma direkt till annonserna.
Kläderna finns i Falun.

 

nitar

paljetter

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 144
  • 950
  • 430 567
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök