Vardagsliv

Lite småtrött nu, typ…

Av
den
19 januari 2015

I fredags jobbade jag och hade möte på eftermiddagen. Stressade hem och gjorde mig klar och blev hämtad hemma för vidare färd till Jimmy och Saila i Borlänge för att senare åka till Liljan och se Stammrein.

Kaffe och vodka 😀
Stammrein var riktigt bra och vi hade skoj, tills Ante blev utslängd och vi fick tillbringa nån timme på grillen och i vanen, haha

Kom hem vid fyra på natten och stupade i säng, för att vakna halv åtta! What!! Jag som skulle ha sovmorgon…

Hade en lugn lördag men framåt eftermiddagen började det krypa i kroppen igen och jag ville ut. Drack några groggar och åkte till Kings Arms och tittade på Cryonic Temple, riktigt bra.

Även lördagsnatten blev “lite” sen utan så mycket sömn så igår var jag rätt mör… Och idag…

Men, nu är det bara att ta nya tag och jobba på, mycket att göra den här veckan!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  19 januari 2015

  Partypinglan! 😆

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 205
 • 1 854
 • 401 362
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök