Vardagsliv

Lite regn, svalare natt och snart helg

Av
den
20 juli 2018

Igår regnade det lite i Falun, snacka om välbehövligt! Men, vi behöver mer regn!

Inatt sov jag med bara ett påslakan på mig, varför har jag inte tänkt på det tidigare? Även om jag inte har täcke på mig helt när jag somnar så virar jag automatiskt in mig under natten och vaknar dyngsur, äckligt!
I fortsättningen ska jag bara sova med lakan på!

Det ska bli himla skönt med helg nu!
Jag behöver en sovmorgon, jag behöver städa hemma och jag hoppas även på sol och värme så att jag får njuta av en dag eller två på stranden.

Har ni semester eller vad pysslar ni med i värmen?

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  22 juli 2018

  Du önskar sol o värme, akta så jag inte mördar dig! Det ska bli ännu varmare nästa vecka, 35 i Svealand, din mor kommer att saligen avlida…bara så du vet. Och sen kommer hon att spöka för dig resten av ditt liv för att du ville ha sol o värme…Hade du frågat din kloka mor hade hon kunnat upplysa dig om detta med påslakanet. Så har hon sovit senaste veckorna. Måste ha något på kroppen men det får inte bli varmt. Läste att man skulle ha frysklampar under kudden men då får man väl hjärnhinneinflammation eller migrän eller nåt. Pusspåre

  • Svara

   saija

   22 juli 2018

   Mmm 33 grader på onsdag såg jag och jag håller med, det känns faktiskt bara jobbigt. Hade jag haft semester hade jag iallafall kunnat njuta några dagar men när man jobbar är det inte alls lika trevligt. Det är varmt och kvavt på kontoret, luftkonditioneringen pallar inte med att kyla hela Kupolen, och bussresan hem under nästan en timme är alltid en plåga. Varmt, ingen ac och svettiga människor, blä!
   Fast inatt var det nog svalare ute för jag vaknade till inatt och frös under mitt påslakan. Häftig känsla, haha!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 161
 • 739
 • 403 033
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök