Hem Ljuva Hem

Lite nytt i Paulinas rum

Av
den
3 mars 2019

Lite svårt att få med på bild men här syns den nya dekorplasten som vi satte på bordet och byrån. Marmordekor från Clas Ohlson.

Det nya påslakanet och klädställningen

Och så köpte hon en jättestor matta på Rusta, och fick hem den på bussen från Borlänge! 😱
Den är altså tre meter lång!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  3 mars 2019

  Men Åhh, det var snyggt. Är det inte svårt att få det bra, alltså när man sätter dit dekorplasten?Kram från mig 🤗

 2. Svara

  mamma

  3 mars 2019

  Det sminkbordet såg inte ut så när jag var där, då hade man inte ens kunnat ana hur ytan egentligen såg ut 😀 Mattan gör mycket för hemtrevnad och myskänsla, duktigt att släpa den på bussen. Det såg svart ut på stången…Kram

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 141
 • 950
 • 430 555
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök