Hälsa & Livsstil

Lite nytt att träna i

Av
den
9 januari 2014

Efter att ha varit med i en kundundersökning åt Froosh fick jag ett presentkort och jag valde att shoppa lite nya träningskläder från Zalando.

 

Nya snygga leggings från Adidas och 2 toppar på rea blev det
zalando

Det är skoj med lite nytt, allt för att hålla motivationen uppe :thumbsup: men samtidigt vill jag inte lägga ner allt för mycket pengarpå kläder eftersom jag hoppas minska några storlekar.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 160
  • 739
  • 403 009
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök