Foto

Lite nyredigerade foton

Av
den
15 januari 2021

Jag har suttit och grejat lite med gamla foton den senaste tiden (har ju knappt några nytagna foton tyvärr)

Bland annat dessa nedan. Fler kan ni se i mina gallerier här >>>

Klickbara

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  16 januari 2021

  En känguru??? Var har du hittat den? Och vilka ögonfransar! Så jättevackra foton…

  • Svara

   Saija

   18 januari 2021

   Han hoppade runt här bakom huset i förra veckan!
   …..
   Nä det var nog på Furuvik för flera år sedan 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 80
 • 764
 • 429 480
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök