Av
den
12 mars 2014

Jag förstår om det kanske är trist för er att se men jag tycker att det är skoj att dokumentera så ni får helt enkelt stå ut :tunga:

Igår åt jag en jättegod smoothie till frukost (bild här) men idag blev det havregrynsgröten igen, idag med hallon i.
Valde mellan ett kokt ägg och en halv avokado till gröten och jag valde avokadon. Har precis kommit på att avokado faktiskt är ganska gott men framför allt mättar det bra.

frukost

Till lunch igår åt jag en sallad med babyspenat, ruccola, serranoskinka, mozarella, avokado, tomat, pinjenötter och lite pumpakärnor.

sallad

Till middag igår åt jag kycklingfile med champinjon- och rödlökssky tillsammans med rostade rotsaker så som morötter, broccoli, blomkål, fänkål, gul lök, röd lök, vitlök, ingefära, rättika, zuccini, timjan och basilika.

Idag ska jag steka kesoplättar till lunch och till middag blir det fisksoppa, spännande.

 

Så här gör jag:
Jag äter tre gånger per dag, frukost, lunch och middag. I kostschemat ingår även ett litet mellanmål per dag, tex någon dl bär, 2 bitar babybell eller en halv avokado.
Efter hård träning kan man äta något litet, gärna proteinrikt.
Till måltiderna dricker jag bara vatten.

Jag har slutat med mjölk i kaffet så nu smakar det verkligen inte alls lika bra men jag antar att jag vänjer mig även vid det.

Till kvällen dricker jag en kopp the, även den utan mjölk.

Hittills går det jättebra och jag är inte hungrig mellan måltiderna. Däremot är jag fruktansvärt trött, varför vet jag inte riktigt… Ska avvakta lite, det kan ju vara så att det är en omställning till nyttigare mat med både mindre kalorier samt kolhydrater.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  12 mars 2014

  Men då förstår jag ännu mindre vad tabletterna ska göra, för du gör ju “jobbet” genom att äta rätt och riktigt samt att du tränar. Det är ju det som gör att du kommer gå ner i vikt 🙂
  Kramisar

  • Svara

   saija

   13 mars 2014

   Det är helt riktigt, tabletterna är “bara” en boost. Istället för att gå ner 1 kg i veckan kan man med hjälp av dem gå ner upp till tre gånger så mycket, alltså 3 kg. 🙂

 2. Svara

  Kajsa

  13 mars 2014

  Okej =)
  Ska bli spännande att höra resultaten =)
  Kramisar

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 169
 • 2 467
 • 405 380
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök