Produkttester

Lindt LES GRANDES Milk Hazelnut

Av
den
5 juni 2021

I samarbete med @lindtnordic och Buzzador har jag fått prova Lindt LES GRANDES Milk Hazelnut – för den riktiga nötälskaren!
Njut av den finaste chokladen skapad av Lindts chokladmästare i en perfekt kombination av den godaste schweizisk mjölkchoklad med hela hasselnötter och karamelliserade nötter. Passar perfekt både för vardagsnjutning som till helgmyset.

Mitt betyg:
4 av 5

God choklad som inte är för söt. Riktigt god smak och rejält krispiga hasselnötter! En fullträff helt enkelt!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 232
  • 896
  • 393 127
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök