Livet som farmor och mormor

Lilltjejen växer så det knakar!

Av
den
3 februari 2021

Jag badar Noelle i diskhon Perfekt sätt att ta ett snabb-bad

Tränar på att sitta…

Idag var det då dags för ett BVC-besök. Riktigt spännande eftersom hon halkat efter lite på sin viktkurva sist, för 1 månad sedan. Nu har Paulina stödmatat henne med både ersättning och gröt, samt ammat.
Det har både känts och synts på henne att hon gått upp i vikt men hur mycket?

1230 gram, jättebra och nu ligger hon precis på snittkurvan igen

Man blir trött av att vara på BVC

Nu är det en månad kvar till nästa besök och då väntar både vaccination och läkarbesök så vi hoppas på en OK-stämpel även då!

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  3 februari 2021

  Diskhon är ett perfekt ställe att bada barnbarnen i 😃
  Vi är ju inte lika viga som vi var när våra barn var små och diskhon är ju perfekt i höjd 🤗

 2. Svara

  mamma

  4 februari 2021

  Gullhjärtat.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 232
 • 857
 • 404 622
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök