Vardagsliv

Liklukt och mysdress

Av
den
9 september 2011

Haha vilken rubrik det blev!

Dagen har börjat bra och jag har varit riktigt effektiv. Plockat undan, bäddat, tvättat, diskat och dammsugit. Och fått iväg alla barnen till skolan.

Ringde vaktmästaren angående stanken som kommer och går utanför vårt hus.
Det luktar LIK, eller ja, jag vet inte exakt hur det luktar men det stinker verkligen. :naseous:

Det konstiga är att det kommer och går. Kände det för första gången för ca två veckor sen, på vår altan. Efter någon dag var jag helt säker på att det låg ett dött djur under vår inbyggda bänk så jag lyfte och letade men hittade inget.
Sen sa Simon att det luktade från hans fönster, på andra sidan lägenheten, och ja, det stank verkligen! Stackarn kan knappt vara på sitt rum för även om han har fönstret stängt så kommer lukten in genom ventilationen.

Jag har pratat med grannarna och de känner samma stank men ingen vet var det kommer ifrån.
Och det är så konstigt att det bara stinker IBLAND!?

Vaktmästaren hade iallafall fått en hel drös med klagomål, även från gårdarna bredvid! De hade varit ute och letat efter källan till stanken igår men inte hittat något. Skumt!


Bad även vaktmästaren att komma hit med ett gäng nya hyllor till våra garderober. Vi har de gamla plasthyllorna och de har spruckit allihopa.

Vi måste nämligen möblera om våra kläder. Just nu har Jonas och jag våra kläder i 2 garderober i badrummet men det går inte längre. Det är ständigt fuktigt där inne av all tvätt som hänger där och av 5 personer som duschar och badar dagligen så kläderna blir fuktiga och luktar illa!

Vi bor ju trångt så vi har ingen annanstans att ställa garderoberna, men så kom vi på att vi kan ju skifta plats med innehållet i garderoberna i hallen. Det är ett smalare städskåp och en vanlig lite bredare garderob.
Så får vi ha städskåpet i badrummet. Det spelar ju inte så stor roll egentligen.


Jag har nyss kommit hem från Lidl. Tog med vovvarna på en promenad och smet in för att köpa mjölk till kaffet.
Hittade en mysdress, grå med rosa detaljer, byxor och långärmad tröja med dragkedja och huva, för bara 149:-
Jag behöver verkligen lite myskläder nu när jag är hemma och sitter vid datorn hela dagarna.
Det fanns även set i vitt och mörkblått, funderar på att köpa minst 2 till.

Idag kommer Blomma, vår valp från B-kullen hit. Matte ska på semester så vi ska passa henne i två veckor. Skoj!
Och det känns så bra att hon väljer att åka ända från Stockholm och hem igen bara för att lämna henne hos oss! :luv:

Jonas slutar strax efter ett och då har han gjort sina sista timmar på DUO! Wow!
Jag berättar mer sen för er som inte redan vet…

Ikväll ska han ut och äta med jobbet. Jag blir väl sittandes här hemma med alla vovvar, datorn och tv:n. Helt ok!

Nästa helg ska vi ut. Vi ska till Borlänge och se Raubtier och Pain.
Det är en nykter tillställning så ni behöver inte vara oroliga, haha…! :party:

Nä, nu ska jag göra lite nytta minsann. Ha en bra dag!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Anna-Mamma till Kevin

  9 september 2011

  Hej!

  Tänkte fråga om du vet hur jag får bort ramarna runt bilderna. Dom stör ibland!

 2. Svara

  morsan

  9 september 2011

  :embarrassed: jag vaknade halv ett! Väckte Hasse när kaffet var klart kvart i ett…
  Han har jobbat riktigt vidrigt långa dagar denna vecka o jag hade ett skittufft skogspass med Blinka igår, så tydligen behövde vi sova…
  Trevlig helg på er/Kram

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 150
 • 950
 • 430 581
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök