Vardagsliv

Liklukt och kyla 

Av
den
4 oktober 2016

Alltså, fasiken vad kallt det är! Både ute (det är frost ute på nätterna och morgnarna) och inne! Vi har strax över 20 grader inne och det är för kallt men min vaktmästare säger att jag måste ha tålamod (inte direkt min starka sida!) för värmen har inte kommit igång ännu. Så jag får fortsätta bylsa på mig och inatt sover jag med raggsockorna på! 😨

Dessutom luktar det lik i Paulinas rum! 😲😵 Alltså, det stinker verkligen och både hon och jag höll på att spy när vi klev in där ikväll. Det kommer utifrån (tack och lov!) men det gör ju också att det är himla svårt att lokalisera lukten och bli av med den. Inatt får Paulina sova i soffan, i hennes rum går det inte att vara! Vaktmästaren har lovat att komma förbi imorgon och jag hoppas att de kan hjälpa oss. Har vi hennes dörr öppen luktar det ju i hela lägenheten…. 😣

När jag började tänka efter kom jag på att det hänt förr och jag sökte lite i bloggen, visst hade jag rätt, det har luktat illa förut med, två gånger till och med!

Nä nu måste jag försöka sova. Klockan ringer klockan fem(!) imorgon bitti och jag ska vara på jobbet klockan sju. På torsdag väntar äntligen en sovmorgon då jag tog ledigt inför Benjamins rättegång men eftersom den redan är klar blir det en fri dag.

Natti natti 😴😙

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 84
  • 3 293
  • 398 721
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök