Djurliv Semester/Resor Vardagsliv

Lemurerna på Furuvik, Midsommarafton 2021

Av
den
11 juli 2021

Ni som känner mig vet ju att det här är mitt absoluta favoritdjur och att min högsta önskan är att någon gång få åka till Madagaskar och se lemurerna i sin hemmiljö.

Här kommer ett gäng favoritfoton på lemurerna från det senaste besöket i Furuvik på midsommarafton.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Ottophoto

  15 juli 2021

  Oj, vilka djur. Har en vän som ska besöka Furuvik. Måste tipsa henne att se detta 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 80
 • 764
 • 429 480
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök