Foto Vardagsliv

Lekt med appar

Av
den
22 juni 2014

Har suttit och lekt lite med foto – appar idag. Hittade Camera360 som var riktigt skojig.

image

image

image

image

image

Riktigt coola effekter!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  22 juni 2014

  ja nåt ska man ju roa sig med, o en dotter som inte v ill va me på bild 😉 puss <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 226
 • 1 908
 • 343 288
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök