Foto

Lek med bilder

Av
den
25 november 2018

När jag har tråkigt eller bara vill fördriva tiden gillar jag att leka med bilder. Här har jag testat att byta ut himlen.

ORIGINAL
Bild från Rhodos

Himlen brinner!

 

ORIGINAL
Också ett foto från Rhodos

Bytt ut himlen mot en med lite moln i

ORIGINAL
Och ännu en från Rhodos

Blåare hav och en mer dramatisk himmel

Och en mer extrem, bara för att det är kul att leka

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 87
  • 916
  • 416 367
  • 2 529
  • 8
  • 3 241
Sök