Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Lek i parken och bad på balkongen

Av
den
9 juni 2021

Det finns inte mycket man kan leka med i en stor lekpark när man är 8 månader gammal men gunga kan man göra!

Och sen får man bada i balja på mommos balkong

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 181
  • 2 490
  • 403 123
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök