Foto Vardagsliv

Lek i Lightroom

Av
den
12 oktober 2014

Lär mig och testar mig fram i Lightroom. Här får ett foto på fabriken i Fredriksberg lite mer “stuns”
Det här är sååå kul!
Före
DSCN6447-2

Efter
DSCN6447

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  12 oktober 2014

  Haha, vilket exempel, lika fult är det ju oavsett färgskala, …..visst är det kul att leka, men ibland blir jag trött när jag provar trettio varianter och inget blir bra…
  Puss nu stänger jag ner för ikväll, o du, hjärtat funkar fortfarande inte :kiss:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 233
 • 861
 • 348 778
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök